Introductie André

André stelt zich voor

Hoi allen,

Er zullen al een aantal mensen zijn die mij kennen, maar ik zal me in ieder geval eens voorstellen.

Mijn naam is dus André Maas, ik woon in Eindhoven (verrassing!!!!) ben nu nog 39 en draai al een goede 20 jaar mee in het spellenwereldje, voornameliijk rollenspellen en miniatuurgaming. Mijn meeste posts zullen dus daaromheen geschreven zijn.

Naast spellen werk ik momenteel als proefstand constructeur voor een vrachtwagen fabrikant in het zuiden des lands waar ik mijzelf mag uitleven in mijn andere hobby’s: abstracte puzzels oplossen d.w.z. besturings schema’s uitpluizen en de apparatuur overtuigen dat het maar beter doet wat ik wil of anders…. <maniakaal gelach> 😈 . De andere is zaken met opzet in de soep laten lopen… <meer maniakaal gelach> 😈 .

Wat ik ook doe is origami met menselijke onderdelen (de oude vorm van Aikido, een japans stukje verdedigingskunst) en de bijbehorende levensvormende zaken als filosofie, strijdbaarheidstrainingen en koken (ook erg belangrijk).

Over het algemeen ben ik woensdags in Gameforce Eindhoven te vinden (de dikkerd met de bril achter de balie) of anders ben ik in het land les aan het geven in genoemde vouw-kunsten.

Dat was het eigenlijk, eenieder tot ‘lees’, Den Dré.

Auteur: André

Getogen in het Eindhovense. Naar school geweest voor elektromonteur. Nooit iets mee gedaan omdat ik meer machinebouwer en gamer ben dan wat anders. Nu werk ik voor DAF als contructeur van de motorproefstanden.

Eén gedachte over “Introductie André”

  1. Hoi André,

    Wat is je huidige e-mail adress waar ik je onder kan bereiken.

    Groetjes,

    André

Reacties zijn gesloten.