Descent: Journeys in the Dark Quest Compendium.

descent-quest-compendiumFantasy Flight Games gaat een handboek uitbrengen met daarin een zestiental queesten voor Descent: Journeys in the Dark. De queesten zijn geschreven door verschillende gevestigde en bekende spelauteurs. Het boek heeft een harde kaft en is 96 pagina’s dik. Dat is gemiddeld zes pagina’s per queeste. Er zijn queesten die alleen maar de basisdoos gebruiken, maar anderen maken ook gebruik van de uitbreidingen van Descent. In de aankondiging staat niet dat de uitbreiding Road to Legend ondersteund wordt.

Elke queeste heeft een introductie van de auteur, een omschrijving van hoe het scenario tot stand gekomen is en een biografie van de auteur. De scenario’s zullen interessante puzzels en opdrachten bevatten zoals ook in de latere uitbreidingen van Descent.

Descent: Journeys in the Dark is een op scenario’s gebaseerd bordspel, waarbij een groep van helden de kerkers van Terrinoth doorkruisen op zoek naar avontuur, schatten en roem. Maar pas op, de Overlord en zijn volgelingen zullen alles doen om de helden tegen te houden.

Kijk voor de aankondiging van het Quest Compendium op de website van Fantasy Flight Games: Adventures Unending