Essen preview – White Goblin Games

Aanstaande zaterdag, 7 oktober, zal White Goblin Games enkele van hun nieuwe titels meebrengen naar Roll The Dice. Deze spellen zullen tijdens Spiel en het Spellenspektakel aan het grote publiek voorgesteld worden. Volgende titels zullen te spelen zijn:

Montana: Halverwege de 19e eeuw is de eerste permanente nederzetting in Montana een feit. Daarna trekken vele gelukszoekers met hun huifkar naar deze regio op zoek naar werk om daar een toekomst op te bouwen. Werk is er genoeg. In de bergen zijn kostbare edelmetalen te vinden en ook op de akkers is veel mankracht nodig. Ondertussen groeit het aantal nederzettingen en stijgt de vraag naar goederen. Rekruteer de juiste arbeiders, lever op tijd goederen en kies daarbij de nederzettingen tactisch uit, want dan maak je een grote kans dit spel te winnen.

Bali: De inwoners van Bali beschouwen hun eiland als een wereld van goden en demonen. De mensen offeren een groot deel van de oogst om de goden en de geesten van hun voorouders gunstig te stemmen. Landbouwers verzamelen goederen. Als een altaar wordt gebouwd, kunnen deze goederen worden geofferd. Priesters begeleiden de ceremonie en verjagen demonen. Stem jij de goden gunstig en scoor je de meeste punten?

Ali Baba: “Sesam open u!” Ali Baba kijkt vol verbazing hoe de magische grot zich langzaam opent. De grot is tot het plafond gevuld met schatten: gouden beelden, kisten met munten, schitterende zwaarden en kettingen met prachtige kralen. Ali Baba twijfelt geen moment en begint de mooiste schatten te pakken. Hij moet snel handelen en de grot uit zijn, voordat de 40 rovers terugkomen…

Claim is een kaartspel voor een koninkrijk!Een slagenspel voor twee spelers!Een deck bestaande uit vijf facties (goblins, dwergen, zombies, dubbelgangers en ridders) met elk een speciale kracht.In 2 etappes naar de overwining: win slagen in fase 1 en maak op die manier je deck voor fase 2 waarin om de punten wordt gestreden.

Dus aanstaande zaterdag, 7 oktober, vanaf 19u00 onze spellenavond met bezoek van White Goblin Games.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice