Roll The Dice Kickstarter update #17

Voor editie 17 ga ik enkele weken terug in de tijd. Toen waren de mensen van Black Box Adventurers bij ons op bezoek met enkele prototypes. Een van deze spel zat al in een late testfase. Dit spel is afgelopen week gelanceerd op Kickstarter.

Itchy Monkey is een abstract spel waarbij je als luizenkolonie probeert uit te breiden op apen. Het is taal onafhankelijk (met NL spelregels), volledig geschikt voor twee tot en met vier spelers voor een leeftijd vanaf 8 jaar. Hoewel het spel makkelijk te leren is komt er veel strategie bij kijken!

Klik hier om naar de Kickstarterpagina van Itchy Monkey te gaan.
In verband met de verzendkosten is denk ik met de mensen van Black Box Adventurers wel iets overeen te komen.

Over de werking van Kickstarter hebben we al eens een mooi stukje gepost, dus daar verwijs ik graag naar als je daarover meer informatie wenst.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *