MFA Noord

Route beschrijvingen naar “MFA Noord”, Smelen 38, 5508 SM Veldhoven.

Kom je via de snelweg vanuit de richtingen Tilburg (A58/E312) of Den Bosch (A2/E25)?

Volg dan de richting Maastricht. Neem bij Eindhoven op N2 afslag nr. 31 “Veldhoven”. Sla bij de stoplichten rechts af (Heistraat). Bij de Hovenring ga je rechtdoor de Gasdreef in. Deze maakt wat verder een bocht van 90° linksaf en wordt dan de Meerhovendreef. Bij de tweede rotonde, links afslaan, de Hertgang op. ongeveer 400 meter verder aan de linker kant vind u de Smelen. Na ongeveer 100 meter zie je aan de linkerkant de MFA Noord.

Kom je via de snelweg vanuit de richtingen Antwerpen, Venlo (A67/E34) of Maastricht (A2/E25)?

Volg dan de richting Eindhoven Airoport. Neem bij Eindhoven op N2 afslag nr. 31 “Veldhoven”. Sla bij de stoplichten links af (Heistraat). Bij de Hovenring ga je rechtdoor de Gasdreef in. Deze maakt wat verder een bocht van 90° linksaf en wordt dan de Meerhovendreef. Bij de tweede rotonde, links afslaan, de Hertgang op. ongeveer 400 meter verder aan de linker kant vind u de Smelen. Na ongeveer 100 meter zie je aan de linkerkant de MFA Noord.

Kom je met eigen vervoer vanuit Eindhoven?

Rij dan Veldhoven in via de Noord-Brabantlaan (“Evoluon”). De Noord-Brabantlaan gaat, als je bij het kruispunt “Hovenring” voorbij de “Mc Donalds” rechtdoor gaat, over in de Heerbaan. Bij de verhoogde rotonde ga je rechtdoor. De volgende rotonde ga je rechtsaf “De Dom” in (wijk “De Heikant”), dit is ongeveer 2,8 km vanaf de Mc Donalds. Na ongeveer 1300m. rechtsaf de Smelen in. Na ongeveer 100 m. zie je aan de linkerkant de MFA Noord.

Kaart


Grotere kaart weergeven

TomTom

Add-To-TomTomMFA Noord aan mijn TomTom toevoegen

Parkeren

Parkeren bij MFA Noord is gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *