Spellenavonden 1 en 2 november

foto oktoberMomenteel zijn er nog een hoop mensen op Spiel in het Duitse Essen, maar onze volgende spellenavonden staan ook al voor de deur. Deze gaan door op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november. Dit is een week vroeger dan normaal, omdat we op 9 en 10 november op het Spellenspektakel in Eindhoven staan. Een drukke periode dus.

Op vrijdag 1 november zijn de jeugdige spelers van 10 tot 16 jaar welkom in de MFA Noord. Vanaf 19h00 kunnen zij kennis maken van de nieuwe spellen uit Essen, maar natuurlijk zullen de oudere spellen ook gewoon aanwezig zijn. De entree bedraagt 1,50€ voor niet leden, voor jeugdleden is het uiteraard gratis.

Op zaterdag 2 november kan de oudere jeugd, vanaf 16 jaar, zicht storten op de nieuwste spellen. Zij zijn vanaf 19h00 welkom in De Nieuwe Band in Veldhoven. De entree bedraagt 2,00 voor niet leden en is gratis voor de leden.

Welke spellen we uit Essen meebrengen zal waarschijnlijk in de loop van volgende week wel terug te zien zijn in onze spellencollectie. Deze spellen markeren we tijdelijk met het kratnummer 99.

Zoals hierboven al aangegeven zal Roll The Dice op 9 en 10 november aanwezig zijn tijdens het Spellenspektakel in het beursgebouw in Eindhoven. Als je gaat, kom ons dan zeker even bezoeken. Je kan dan ook gelijk deelnemen aan het King of Tokyo toernooi. Vergeet niet, er zijn gratis kaarten te winnen op onze site.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice