Reservatie speluitleen

Via deze pagina kan je een tijdslot reserveren om spellen uit te lenen en weer in te leveren. De volgende optie is zondag 29 november 2020.

Ook leden die spellen uit de verkoop hebben toegewezen gekregen, kunnen deze ophalen. Ook hiervoor moet je je gewoon aanmelden zoals hieronder beschreven. Vermeld dan bij de “te lenen spellen” dat het om “spelverkoop” gaat. Wij hebben de lijst en zorgen dat je spellen dan ook klaar staan.

Hoe werkt het:


Klink op de gewenste tijd, dan opent het volgende venster.
Vul dan alle gegevens in, hier kan je ook aangeven welke spellen je wilt uitlenen en ook wilt inleveren (alle spellen achter elkaar zetten (met komma er tussen), geen enter gebruiken).
Klik op bevestigen. Je krijgt dan een automatisch mail met alle informatie (check ook even je spambox, afzender: noreply@myreservations.nl).

Foutje gemaakt? Maak dan geen nieuwe reservering, maar mail naar info@rollthedice.nl.

Hier kan je de collectie bekijken, we doen ons best om iedereen de gevraagde spellen te geven, maar soms kan het zijn dat spellen al gereserveerd zijn voor iemand anders. Mocht er geen enkel van de gevraagde spellen beschikbaar zijn, krijg je een mailtje van ons.

Kan of wil je de spellen die je momenteel hebt geleend niet terugbrengen, mag je ze nog gewoon bijhouden.

Reserveren:


Deze sluit op vrijdag 27 november rond 20.00 uur.

Spelen ophalen:


Zorg dat je op tijd bent en je je ledenpas bij hebt.
De spellen kunnen opgehaald worden aan de achterkant van de Erikant. Deze deur zal open staan. Meld je daar even en dan pakken we de gereserveerde spellen voor je, hier kan je ook je spellen weer inleveren.
We zetten de spellen voor je klaar op een tafel waarna je ze zelf kan pakken.

Overzicht


Hieronder de lijst met de gereserveerde spellen. We doen ons best deze zo goed mogelijk up to date te houden.
TijdUitlenenInleverenVolg nr.
UPDATE LIJST