Spellenweekend

Wij, (Paul, Josine en Denise) gaan in samenwerking met de evenementencommissie voor alle leden van RTD een spellenweekend organiseren in 2024. Dit wordt het weekend van vrijdag 26 t/m zondag 28 januari.

Hiervoor moeten we een groeps-accommodatie reserveren, met de daarbij behorende kosten. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal personen dat mee gaat, willen we middels onderstaand formulier peilen wat we kunnen verwachten. Dus dit is nog geen aanmelding.
Het maakt natuurlijk nog al uit hoeveel personen ermee willen gaan. Bij 40 personen zullen de kosten aanzienlijk lager zijn dan bij 20 en bij minder dan 15 personen is het zelfs zo dat het weekend helaas niet door kan gaan.

Wat kunnen jullie verwachten:

  • Een beregezellig weekend met heel veel speelplezier en eventueel een frisse wandeling of bezoek aan lokale toeristenattractie.
  • Aankomst op vrijdagavond.
  • 2 overnachtingen (met waarschijnlijk gebruik van eigen beddengoed).
  • Vertrek voor zondag 17.00 uur
  • 2 x ontbijt, 2 x lunch en 1x warme maaltijd (evt. vega)
  • Koffie thee fris (alcohol mogen de liefhebbers zelf regelen)
  • Versnaperingen zoals koek, chips, nootjes en fruit
  • RTD zorgt dat de spellen van Spiel 2023 aanwezig zijn en iedereen kan naar eigen inzicht zijn eigen spellen meenemen.

Houd rekening met een reistijd van max. 2 uur. Uiteraard zullen we kijken naar de mogelijkheid om te carpoolen.

Wij willen voor 4 september 2023 van jullie horen of jullie, interesse hebben om mee te gaan dit i.v.m. het reserveren van de locatie.

Hierna krijgt iedereen opnieuw bericht van ons met de uiteindelijke keuze en kun je je hiervoor inschrijven d.m.v. betaling van de te verwachten kosten. Momenteel schatten wij dat dit weekend tussen €100 – €120 pp. gaat kosten.

Mochten jullie ons op enigerlei manier willen helpen dan horen wij dat graag. We staan open voor alle tips en tricks om het weekend nog gezelliger te maken.

Wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook.
Hartelijke groeten Paul, Josine en Denise

Formulier