Bordspellen als bedrijfsuitje

Naast de verenigingsactiviteiten van Roll The Dice helpen wij ook graag om voor uw bedrijf een bordspelavond te organiseren. Iedereen kent de oude generatie bordspellen zoals Monopoly, Risk en Levensweg. Maar tegenwoordig is er een hele nieuwe generatie spellen beschikbaar. Een aantal van deze titels zoals Catan, Carcassonne en Ticket To Ride begint langzaam meer bekendheid te verwerven onder het grote publiek. Maar er is zoveel meer!

Roll The Dice biedt u en uw collega’s de kans om kennis te maken met een groot aantal van deze nieuwe spellen. Als u ons inhuurt dan komen wij met een gedeelte van onze collectie en een aantal demoërs om deze spellen uit te leggen. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw specifieke wensen. We kunnen bijvoorbeeld extra aandacht besteden aan wargames, coöperatieve spellen of party games.

Uiteraard denken we ook graag mee in andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u geen ruimte heeft voor een spellenavond, alleen spellen wilt lenen, op zoek bent naar spellen met hetzelfde thema als uw core business of de avond wilt combineren met een heel andere activiteit.

FlashPointActieFoto

Bordspellen spelen is niet alleen gegarandeerd gezellig. Ongemerkt komen facetten zoals communicatie, strategisch plannen en onderhandelen aan bod. Afhankelijk van de spellen kan de nadruk ook gelegd worden op teambuilding, behendigheid en/of snel reageren.

Bent u geïnteresseerd en wilt u, geheel vrijblijvend, meer informatie hebben over de mogelijkheden dan kunt u contact opnemen met Wilfred Meyboom via het E-mailadres: Wilfred@RollTheDice.nl of telefonisch op 06 – 30 163 717