Korting bij Lotana

Nieuwe spellenleverancier gevonden!

Via de werkgroep van de spelinkopen is er een nieuwe partner gezocht waar leden met een mooie korting spellen kunnen aankopen. Deze partner is Lotana geworden. Zij geven onze leden een korting van 13% op het gehele assortiment (te vinden op: www.lotana.be).

Hoe werkt het?

Groepsbestellingen

Roll The Dice zal regelmatig een inkoopactie opstarten. Alle leden krijgen hiervan een mailtje en krijgen dan kans om hieraan mee te doen door hun bestelling te mailen naar info@rollthedice.nl. Roll The Dice verzamelt alle bestellingen en plaatst één bestelling bij Lotana. De verkregen korting van 13% wordt doorgerekend aan de leden. De leden krijgen van Roll The Dice bestelbevestiging en een betaalverzoek. Vermeldt bij elke bestelling duidelijk het spel, de versie/taal/uitgever, je eigen voor- en achternaam en je lidnummer.

Individuele bestellingen

Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij Lotana te bestellen. Hierbij krijg je een korting van 10%. Hoe dit precies in het werk gaat, wordt op dit moment nog verder ingevuld. Je ontvangt hier te zijner tijd een mail over.

Bij vragen mail info@rollthedice.nl.