Algemene Leden Vergadering


Zoals iedereen heeft kunnen lezen gaat Roll The Dice binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. Op deze locatie krijgt Roll The Dice een eigen ruimte om alle spellen op te slaan. Hiervoor zijn er enkele kleine werkzaamheden nodig, zoals het plaatsen van een deur en plaatsen van kasten. De kosten hiervoor zijn niet begroot en gaan ruim boven de 500 euro uitkomen. Zoals in de statuten van Roll The Dice staat, mag het bestuur deze beslissing dan niet zelf nemen en is de goedkeuring van de leden, door middel van een ALV nodig. Dit kan helaas niet wachten tot de jaarlijkse ALV van februari, vandaar dat we iedereen uitnodigen voor een bijzondere ALV op zaterdag 10 augustus 2019 om 18.45 uur (welkom vanaf 18.30 uur) in De Nieuwe Band, Van Aelstlaan 14 te Veldhoven.

Op de agenda staat 1 punt:
Stemming voor een éénmalige uitgave van ca. 2000 euro voor het inrichten van de opslagruimte in de Erikant.
We hebben als bestuur verschillende opties bekeken en vergeleken. Uiteindelijk hebben we gekozen om een timmerman in te huren die alle werkzaamheden kan uitvoeren.

Als er nog vragen zijn, kunnen deze per mail gesteld worden, uiterlijk voor 29 juli 2019. Het bestuur zal deze vraag dan schriftelijk aan alle leden beantwoorden, uiterlijk 5 augustus.