Activiteiten

Roll The Dice organiseert de volgende activiteiten:

Maandelijks organiseert Roll The Dice drie speelmomenten. We hebben een jeugdavond (10 tot en met 16 jaar), een spellenavond (vanaf 16 jaar) en een spellendag (iedereen welkom).
Alle speelmomenten gaan door in De Erikant, aan de Norenberg 19 in Veldhoven. De collectie spellen is ook altijd aanwezig.

Daarnaast worden we vaak gevraagd voor de organisatie van toernooien en voor hulp op beurzen. Als je op de hoogte gehouden wil worden van de toernooien die we organiseren dan kan je je hier opgeven voor onze toernooien nieuwsbrieven
Neem voor vragen contact op met events@rollthedice.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de komende speelmomenten, meld je dan aan via onze mailinglist.
Deze wordt uitsluiten gebruikt voor het aankondigen van speelmomenten, uitschrijven kan ten alle tijden.

Iedereen die van bord- en kaartspellen houdt is meer dan welkom. Ook liefhebbers van een langer bordspel komen aan hun trekken en vinden zeker medespelers. We hopen je snel een keer te mogen verwelkomen.

Data 2022

DagactiviteitTijdenextra info
Zaterdag 24 december 2022Spellendag11.00 - 17.00Let op: zaterdag!

Jeugdavond

Jeugdavond maart 2013
Jeugdavond maart 2013
Voor de jeugdige spelers organiseren we maandelijks een spellenavond. Deze start telkens om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Er zijn voldoende begeleiders aanwezig om de aanwezige spellen uit te leggen.

De jeugdavonden zijn speciaal ingericht voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar. De entree voor een avond is € 1,50, maar lid worden kan natuurlijk ook.

Spellenavond

Roll The Dice organiseert elke tweede zaterdag van de maand een bordspelavond. We starten om 19.00 uur en het eind is om 1.00 uur, dus tijd genoeg om enkel spellen op tafel te leggen. Natuurlijk ben je vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt.

Deze spellenavonden zijn voor spelers vanaf 16 jaar. Kom je voor één avond dan betaal je € 2,00 entree. Je kunt ook lid worden en dan kun je elke avond vrij terecht op de spellenavond.

Spellendag

Roll The Dice organiseert maandelijks een spellenzondag, toegankelijk voor iedereen. Deze gaat (normaal gezien) door 2 weken na de spellenavond. Check de agenda voor alle data.

Deze spellendagen gaan door van 11.00 uur tot 18.00 uur. De entree voor niet-leden is 2,00 euro (kinderen onder de 10 jaar: 1,00 euro), leden hebben gratis toegang.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates requiredStuur me een aankondiging voor:

Roll The Dice zal deze gegevens enkel gebruiken om een volgende speelmoment aan te kondigen. Bevestig door hieronder het vak bij mail aan te vinken.


Je kan ten alle tijden je gegevens wijzigen en verwijderen. Kijk onderaan de mails voor een link om je uit te schrijven. Je kan ook altijd contact opnemen met ons door te mailen naar info@rollthedice.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.