Zuiderspel Website Online

Zuiderspel is een nieuwe spellenbeurs voor zuid Nederland. De eerste editie zal plaats vinden over vier maanden op de tweede paasdag (13 april 2009). De website van dit evenement is nu online: http://www.zuiderspel.nl.

Hierop is te lezen dat ze nog op zoek zijn naar ideeën voor toernooien, geïnteresseerden voor verkoop en demonstraties, en sponsoren.

Van de Zuiderspel website:

Zuiderspel wil tegemoet komen aan de behoeften van de Zuid-Nederlandse spellenspeler. Hiertoe willen wij een beurs organiseren waar bezoekers kunnen kennismaken met een zo breed mogelijk aanbod van oude en nieuwe spellen, met spannende toernooien en met heel veel extra spelgerelateerde activiteiten.

De website is nu nog een beetje kaal, maar dat zal de komende maanden wel verranderen. Voor meer informatie zie de Zuiderspel website.

Eén gedachte over “Zuiderspel Website Online”

  1. Een dergelijk evenement juich ik zeker toe, sinds Het Spellenspektakel naar Zwolle is verhuisd.

Reacties zijn gesloten.