Moord in de bibliotheek van Valkenswaard

moordspel-valkenswaardOp vrijdag 26 juni wordt er een ‘moord’ gepleegd in de bibliotheek van Valkenswaard en jij moet in de rol van detective de zaak oplossen. In het kader van de maand van het spannende boek wordt er in de bibliotheek een moordspel gehouden. Zelf hoef je niet actief een rol te spelen, er zijn figuranten die de verdachten spelen en weten wat er moet gebeuren.

Uit het persbericht van bibliotheek de Kempen:

Als afsluiting van deze maand organiseert bibliotheek de Kempen (Aalst/Waalre en Valkenswaard) het moordspel. Moordspel is een complexe puzzel met als doel: het ontmaskeren van de moordenaar. De moordenaar is deelnemer van de groep. De verdachten worden door de deelnemers ondervraagd. Elke verdachte wordt gespeeld aan de hand van een rolbeschrijving.

Lost u deze moord mee op?

Je mag meedoen vanaf 16 jaar en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Bij inschrijving voor 24 juni is de deelname gratis. Dit kan telefonisch op nummer 040-2012504 of aan de balie van de bibliotheek Aalst, Waalre of Valkenswaard. Als je jezelf pas op de avond zelf aanmeld, dan zijn de deelnamekosten € 2,50.

Het moordspel wordt gespeeld op vrijdag 26 juni om 19:30 uur in de bibliotheek Valkenswaard, De Hofnar 12.