Dungeons & Dragons op de Spellendag Eindhoven van zondag 4 oktober

spellendag-eindhoven-juni-2009Op zondag 4 oktober organiseert Spellenclub Eindhoven weer een Spellendag Eindhoven. Zoals normaal kun je van 12 uur to 18 uur bordspellen spelen en speluitleg krijgen. Neem zelf je spel mee, of speel een spel uit de Speel-o-theek. De toegang is gratis.

Ook zullen er op deze dag twee spellen uit de Dungeons & Dragons wereld gedemonstreerd worden: het Dungeons & Dragons bordspel en Dungons & Dragons miniatures. Een beschrijving van deze twee spellen kan je lezen door op de links te klikken.

Voor Dungons & Dragons miniatures zijn al warbands voorbereid en na een korte uitleg kun je beginnen met spelen. Voor het Dungeons and Dragons bordspel zal een scenario gekozen worden om te spelen. Dit spel duurt wat langer en kan met maximaal vijf spelers gespeeld worden, dus wees er op tijd bij.

Ook zal er deze dag de de mogelijkheid zijn het unieke verzamelkaartbordspel X610Z (Existence) te leren en uit te proberen. Kijk voor meer informatie over dit spel op de X610Z website of bekijk de berichten erover hier op de Spellenclub Eindhoven website.

De spellendag wordt elke eerste zondag van de maand gehouden in de speelruimte van Gameforce, Visserstraat 18A, 5612 BT Eindhoven.