Jogoweb.net is nu Gezelschapsspel.info

gezelschapsspellen-logoDe gezelschapsspellen community site Jogoweb is van naam veranderd en heet vanaf nu Gezelschapsspel.info. Deze nieuwe naam geeft duidelijker weer waar de website over gaat. De website is een community website voor gezelschapsspellen. De berichten worden geplaatst door de lezers van de website. Door het toevoegen van nieuwtjes of recensies aan Gezelschapsspel.info kun je punten verdienen, waarmee je kans maakt op verschillende spelgerelateerde prijzen.

De website is ook in een nieuw jasje gestoken, maar de oude functionaliteit blijft behouden. Zo kun je nog steeds je eigen spellenverzameling op de site bijhouden. Er blijft gewerkt worden om de site steeds beter te maken. Als je een idee hebt, dan kan je die doorgeven. Onder de bedenkers van de goede ideeën wordt een spel verloot.

Ga voor meer informatie naar de website van Gezelschapsspel.info. Hier op Spellenclub Eindhoven kun je ook een interview lezen met Glenn, de maker van Gezelschappsspel.info.