Welkom op de nieuwe website van Roll The Dice

Roll The Dice verwelkomt alle leden op de vernieuwde website. We waren al een tijd bezig om een nieuwe website op te zetten, maar toen Joran van Spellenclub Eindhoven een nieuw onderkomen zocht voor zijn website is alles in een stroomversnelling gekomen. De vernieuwde website is nog niet helemaal af, maar zal komende tijd stukje bij beetje verbeterd worden. We hebben een groot gedeelte van de inhoud van beide oude websites overgenomen, dus er is nu al een boel te lezen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze activiteiten of wil je de spelbesprekingen, productaankondigingen of wekelijkse puzzel niet missen, volg ons dan. Aan de rechterkant van de website zie je verschillende manieren om ons te volgen. Dat kan via Twitter, Facebook, e-mail of RSS. Belangrijke aankondigingen zullen we per e-mail blijven sturen. Het kan hierdoor dus zijn dat je daardoor sommige berichten dubbel ontvangt.

Daarnaast zoeken we enthousiaste leden die ook een bijdrage willen leveren. Het schrijven van een bericht hoeft niet veel tijd te kosten. Het hangt af van wat voor soort bericht het is. De berichten moeten wel iets te maken hebben met spellen. Ideeën voor berichten zijn:

 • Aankondigingen van activiteiten.
 • Informatie over andere clubs en wat ze doen.
 • Nieuwsberichten.
 • Een verslag van een speelsessie.
 • Foto’s van een project of spel met toelichting.
 • Zelfgemaakte strips.
 • Zelfgemaakte puzzels.
 • Tips (bijvoorbeeld miniatuurschildertips)
 • Columns waarin je schrijft over een bepaald onderwerp.
 • Uitleg van strategie.
 • etc.

Het belangrijkste is dat je over een onderwerp schrijft dat je persoonlijk interesseert.

Wil je meewerken, neem dan contact op met info@rollthedice.nl.