Uitslag prijsvraag: Qin Shihuang Warriors

Een kleine maand geleden kon er een X610Z Battle Tube gewonnen worden door mee te doen met de Qin Shihuang Warriors prijsvraag. De vraag was wat de casting kosten waren van de Qin Shihuang Warriors. In de afbeelding bij dit bericht staat het antwoord. Het spel wordt nu getest en deze kaart kan dus nog worden aangepast. Omdat niemand de vraag goed beantwoord heeft is de Battle Tube niet gewonnen.

Morgen weer een speeltest

Komende vrijdag 8 april vindt er weer een speeltest plaats van ExistenZ: The Board Game in de speelruimte van Gameforce te Eindhoven. Het begint om 17 uur en duurt tot 23 uur. De deelnemers krijgen vrije toegang en gratis een hapje en een drankje. Kijk voor meer informatie op de website van X610Z: Public Test Play X610Z: Existenz The Strategic Card & Board Game.