Meesterpuzzelmaker

Je hebt het misschien al gemerkt dat de laatste tijd de puzzels niet meer gemaakt worden door Remco. Dit komt omdat Remco gepromoveerd is (hij heeft zijn doctorsgraad verworven) en tegenwoordig werkzaam is in het bedrijfsleven waardoor hij minder tijd heeft.

Vanaf 4 november 2008 tot en met 29 juni 2011 heeft hij ervoor gezorgd dat er elke woensdag een nieuwe puzzel beschikbaar was. In die tijd heeft hij 122 wekelijkse puzzels gemaakt gebaseerd op verschillende bordspellen, zoals: Rasende Roboter, Set, Perudo, Ticket to Ride, Cities, en Black Stories. Daarnaast heeft hij ook de puzzels gemaakt voor de keren dat Spellenclub Eindhoven op Zuiderspel heeft gestaan.

Om Remco te bedanken voor zijn inspanningen heeft Roll The Dice (en een restje Spellenclub Eindhoven) een beker laten maken voor deze meesterpuzzelmaker. Op de beker staan afbeeldingen van verschillende puzzels die Remco gemaakt heeft. Ik hoop dat Remco aan ons denkt en af een toe een puzzel komt oplossen als hij op zijn werk uit deze beker drinkt.

2 gedachten aan “Meesterpuzzelmaker”

Reacties zijn gesloten.