Foto’s barbecue en spellenavond

Afgelopen weekend was het weer nog net goed om te barbecueën en dat hebben we dan ook met een grote groep mogen doen. Nadien was er ook nog onze gewone spellenavond. Op de jeugdavond was het fototoestel er helaas niet bij. Wel jammer want een grote groep zien die enorm plezier heeft bij Weerwolven van Wakkerdam is wel mooi om te zien. Het leek wel alsof het besmettelijk was, want ook op de volwassenenavond werd heel wat plezier beleefd met de weerwolven. Naast weerwolven zijn er nog een hoop ander spellen gespeeld, zoals deze foto’s bewijzen. Ik zou zeggen: ga eens langs op onze fotopagina en geniet nog even na van alweer een geslaagd spellenweekend en barbecue.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Foto’s barbecue en spellenavond”

Reacties zijn gesloten.