Roll The Dice Spellenavonden op 14 en 15 oktober

Spellenavond september 2011

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Yspahan, Savannah Tails en Bloom.

Op vrijdagavond, 14 oktober, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 15 oktober, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Dit jaar worden de volwassenen spellenavonden elke derde zaterdag van de maand gehouden. De spellenavond voor de jeugd de vrijdag daarvoor. Volgend jaar veranderd dit naar de tweede zaterdag van de maand en de vrijdag daarvoor. Er zijn ook extra spellenmiddagen op zondag georganiseerd, waarvan ook al op 6 november 2011 en 4 december 2011 dit jaar. Voor een volledig overzicht zie: Data Spellenavonden 2012.