Spellenspullen op het Boekenfestijn 2011

Het aantal bordspellen wordt elk jaar steeds minder op het Boekenfestijn met deze keer maar twee ‘nieuwe’ spellen van Fantasy Flight Games. De overige spellen lagen er vorig jaar ook. Maar ik ben deze avond wel een aantal Roll The Dice leden tegen gekomen. Dit jaar wordt het Boekenfestijn in het beursgebouw Eindhoven gehouden van donderdag 3 tot en met zondag 6 november. Ik ben de volgende spellen tegengekomen:

Voor foto’s kijk op mijn Google+ account. Verder heb ik nog een aantal fantasy boeken gezien en zelf een boek in de wereld van Forgotten Realms. Laat een reactie achter als ik iets over het hoofd gezien heb. Het Boekenfestijn is nog geopend tot en met zondag 7 november. Kijk voor de openingstijden op de website van het Boekenfestijn.

3 gedachten aan “Spellenspullen op het Boekenfestijn 2011”

  1. Ik heb heel lang lopen twijfelen maar uiteindelijk heb ik Beowulf meegenomen. Nou nog een moment vinden om hem te spelen.

  2. Ik ben er ook geweest en wel op donderdag, en ik heb enorm getwijfeld of ik er eentje zou meenemen. Uiteindelijk niet gedaan. De standaardreden: kast zit vol. Bovendien wist ik niet wat voor spellen het waren en of het wat was. Op dat Mutant ding zag ik ook nog eens zoiets als ‘collectable miniatures’ staan en die heb ik meteen weer weggelegd.

    Ik vond het trouwens dit jaar wel erg rustig, qua publiek, vergeleken met eerdere jaren. Het lijkt elk jaar wel minder te worden.

Reacties zijn gesloten.