Roll The Dice Spellenavonden op 16 en 17 december

Overzicht november

Komend weekend organiseert Roll The Dice weer een jeugd en volwassenen spellenavond. Deze maand worden de spellen in de even kratten meegenomen, waaronder Fluxx, Opera en TransAmerica.

Dit weekend is ook de laatste kans om te stemmen op de Roll The Dice Top 10 spellen voor grote groepen. De stemformulieren zijn bij de bar verkrijgbaar.

Op vrijdagavond, 16 december, van 19 uur tot en met 23 uur is de jeugdavond voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar in De Leus te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €1,50. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond jeugd.

Op zaterdagavond, 17 december, van 19 uur tot en met 2 uur in de nacht is de volwassenenavond voor spelers vanaf 16 jaar in De Nieuwe Band te Veldhoven. De entreeprijs voor niet-leden is €2,00. Kijk voor meer informatie op de pagina over de spellenavond volwassenen.

Let op! Volgend jaar verhuizen de spellenavonden naar de tweede zaterdag van de maand en de vrijdag daarvoor. Er zijn ook extra spellenmiddagen op zondag georganiseerd, waarvan de eerst volgende op zondag 29 januari 2012. Voor een volledig overzicht zie: Data Spellenavonden 2012.

Eén gedachte over “Roll The Dice Spellenavonden op 16 en 17 december”

  1. Village, het nieuwe spel van Eggert Spiele, wat helaas te laat was voor Essen, is inmiddels gearriveerd en zal dus ook te spelen zijn vanaf nu.
    Daarnaast zit ook Santiago de Cuba, eveneens van Eggert Spiele, zit nu ook in de collectie van Roll The Dice.

Reacties zijn gesloten.