Spel in Zicht 14

Vandaag is de nieuwste versie van Spel in Zicht online gegaan. Zij die de nieuwsbrief van Spel in Zicht krijgen hebben deze inmiddels in de mailbox gevonden. De anderen kunnen hem hier downloaden. Voor wie Spel in Zicht niet kent: dit is een maandelijks (online) magazine voor en door spellenliefhebbers. De aandacht is niet alleen gevestigd op veelspelers, maar ook families en en mensen die af en toe een spel op tafel leggen kunnen er een heleboel goed en nuttige informatie in vinden.

Deze maand is er natuurlijk aandacht voor de winnaar van de Nederlandse Spellenprijs, Lancaster. Maar ook de nieuwe spellen zoals Lego City Alarm, Indigo en The Island krijgen een plaatsje. Deze keer hebben ze ook een grote Duitse auteur weten te strikken voor een interview, Reiner Knizia, onder andere bekend van Regenwormen, Blue Moon en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook nog leuke spellen te winnen. Eigenlijk te veel om op te noemen, dus surf even naar de site van Spel in Zicht en download het nieuwst nummer.

Veel leesplezier.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice