Spellenavonden 7 en 8 september

Jeugdavond augustus
Komend weekend staat er weer een druk spellenweekend gepland. Naast onze regulieren spellenavonden van vrijdag, voor de jeugd, en zaterdag voor de volwassenen, hebben we ook onze jaarlijkse barbecue. De barbercue gaat door vanaf 18h00 in De Nieuwe Band. Deze inschrijvingen zijn al even gesloten en ik hoop dat iedereen een bevestiging heeft gekregen, zo niet, graag even een mailtje naar info@rollthedice.nl.

Alsof dit nog niet druk genoeg was, vindt op zaterdag ook de zomerbeurs van Ducosim plaats in Amersfoort. Daar zullen we niet alleen aanwezig om de demo’s te verzorgen voor Asmodée, maar daar organiseren we ook het NK Carcassonne. Voor dit NK kan je je nog inschrijven tot en met vandaag, 3 september.

Tot volgende week en we hopen jullie ergens te mogen verwelkomen.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice