Foto’s barbecue en spellenavonden september

In het weekend van 7 en 8 september hadden we weer onze normale spellenavonden. Voorafgaand aan de volwassenenavond hadden we onze jaarlijkse barbecue. Deze was werd weer goed bezocht en we waren blij dat ook verschillende jeugdleden de weg gevonden hadden. Op de spellenavond zelf hebben we een record aantal mensen gehad, dus de ruimtes, jawel allebei, waar zeer goed gevuld. Om iedereen nog eens te laten nagenieten hebben we de foto’s weer op de fotopagina gezet.

Oktober belooft weer een erg drukke maand te worden. De spellenavond staat gepland op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober. Vanaf donderdag 18 tot en met zondag 21 oktober vindt de grootste spellenbeurs van de wereld, Spiel, weer plaats in Essen en het weekend daarop, 27 en 28 oktober, komt het Spellenspektakel terug naar Eindhoven. Op beide beurzen zal Roll The Dice aanwezig zijn.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice