Spellenzondag 27 januari

OdynautWe hebben het nieuwe jaar goed ingezet met op onze spellenavond van 12 januari een bezoek van Rospaard. Op zondag 27 januari vanaf 11 uur hebben we onze spellenzondag. De spellenzondag gaat door in De Nieuwe Band. Ook deze keer krijgen we weer bezoek. Dit keer van een stel vreemde wezens. Ze zijn voor het eerst gezien tijdens Zuiderspel 2012 en zijn sindsdien op elke spellenevenement gesignaleerd. Ik heb het over de Odynauts. Odynaut Games zal ons een bezoek brengen en hun spellen Chipleader, Cavemen Playing With Fire en … uitleggen.

We hebben onze oneven kratten mee. Hierin zitten spellen zoals: 7 Wonders, Courtier en Robo Rally. En er kan voor de laatste keer gestemd worden op de Top 10 Dobbelspellen.

De spellenzondagen worden tot Zuiderspel (Tweede Paasdag) elke vierde zondag van de maand gehouden. Bekijk voor een overzicht onze agenda of de data 2013.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice