Roll The Dice Kickstarter update #10

Blockyou_boxSinds afgelopen week is een van de eerste projecten vanuit Nederland op Kickstarter gelanceerd, namelijk BlockYou! De start is zeer goed te noemen en het einddoel is in zicht gekomen. De maker, Elwin, merkt wel dat de Nederlandse vertegenwoordiging helaas nog niet erg hoog is. Daarom kregen we onderstaand voorstel van Elwin:

Omdat er zeer veel spellen worden aangeboden op Kickstarter en het sowieso leuk is hier rond te kijken, wil ik graag een eenmalige actie op touw zetten voor alle Nederlandse en Belgische spellenverenigingen. Op die manier zal het kaartspel misschien meer aandacht kunnen krijgen in Nederland en krijgen jullie het spel uiteraard thuis gestuurd.

Blockyou_gameWat is het voorstel? Als jullie het leuk vinden een of meerdere spellen te kopen, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het aantal wordt verdubbeld. Misschien leuk om onder de aandacht te brengen bij de leden of om gewoon in de kast te hebben liggen. Daarnaast mag het spel ook gewoon verkocht worden in een winkel. Mocht u interesse hebben, of een van uw leden, dan graag even kenbaar maken, dan zorg ik er persoonlijk voor dat het wordt geregeld. De spellen kosten in dit geval (mits via de vereniging besteld) 14 euro voor 2 stuks, dus 7,- euro per stuk. Als er meer dan 10×2 (20) stuks besteld worden, kom ik het indien gewenst nog persoonlijk brengen (lees; spelen) ook.

Hieronder staat een link naar het Kickstarter project, zodat u het een en ander zelf kunt beoordelen. Er staat een filmpje op die het kaartspel verder uitlegt. Onderaan het project staat het een en ander in het Nederlands beschreven.

Heb je interesse in de actie, stuur dan een mailtje naar info@rollthedice.nl voor 25 mei.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice

Eén gedachte over “Roll The Dice Kickstarter update #10”

Reacties zijn gesloten.