Nieuwe inkoop-partner

Logo Gamefreak-Antraciet-URLOp de ALV is beslist om een nieuwe partner te zoeken voor de (groeps-)aankopen voor leden van Roll The Dice. Een werkgroep heeft zich hiervoor ingezet en uiteindelijk is er een nieuwe partner gevonden. We mogen The Game Freak verwelkomen als nieuwe “hofleverancier” voor Roll The Dice. Even in het kort: Voor groepsaankopen geven ze een korting van 15% met gratis verzending en voor individuele aankopen wordt dit 10% plus verzendkosten. We hebben geprobeerd alles in het kort samen te vatten en dit staat op volgende pagina: http://www.rollthedice.nl/korting-bij-the-game-freak/. Binnenkort zullen we ook al een eerste gezamenlijke inkoopactie opzetten.

Via deze weg bedank ik de werkgroep inkoop en natuurlijk The Game Freak voor hun aanbod.

Als er nog vragen zijn, kan je hieronder reageren of een mailtje sturen naar info@rollthedice.nl

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice