Genomineerden “Nederlandse Spellenprijs” bekend

nederlandse_spellenprijsInmiddels zijn de genomineerden voor de Nederlandse Spellenprijs 2016 ook bekend gemaakt. Deze Nederlandse juryprijs heeft twee categorieën: Familiespel en Expertspel. In elke categorie zijn drie spellen genomineerd die allemaal nog meedingen voor de prijs in hun categorie. In september van dit jaar zullen dan de winnaars bekend gemaakt worden. Tijdens het Spellenspektakel, in het najaar, is dan de officiële prijsuitreiking.

Familieprijs

    logo2016-familie-nom

  • Avonturenland; HABA
  • Codenamens; White Goblin Games
  • Quadropolis; Days of Wonder

Experspel

    logo2016-expert-nom

  • De Alchemist; The Game Master
  • Haspelknecht; Quined Games
  • In de voetsporen van Marco Polo; 999 Games

Voor meer informatie, kijk op de website van de Nederlandse Spellenprijs.

Auteur: Pieter

Secretaris Roll The Dice