Spellenavond Jeugd

Jeugdavond maart 2013
Jeugdavond maart 2013

Voor de jeugdige spelers organiseren we maandelijks een spellenavond. Deze start telkens om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De spellenavond gaan door in De Erikant, aan de Norenberg 19 in Veldhoven. Er zijn voldoende begeleiders aanwezig om de aanwezige spellen uit te leggen.

De hele collectie spellen is ter beschikking om te spelen tijdens de jeugdavond.

De jeugdavonden zijn speciaal ingericht voor jongeren van 10 tot en met 16 jaar. De entree voor een avond is € 1,50, maar lid worden kan natuurlijk ook. We zien je graag op onze volgende spellenavond.

Wil je graag een mailtje ontvangen een week voor de jeugdavond, schrijf je dan hieronder in.

Inschrijfformulier

* indicates required
Interesse in:

Roll The Dice zal deze gegevens enkel gebruiken om een volgende speelmoment aan te kondigen. Bevestig door hieronder het vak bij mail aan te vinken.

Je kan ten alle tijden je gegevens wijzigen en verwijderen. Kijk onderaan de mails voor een link om je uit te schrijven. Je kan ook altijd contact opnemen met ons door te mailen naar info@rollthedice.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.