Spellenavond Volwassenen

Spellenavond februari 2011

Roll The Dice organiseert elke tweede zaterdag van de maand een bordspelavond. Deze gaat telkens door in De Erikant in Veldhoven. We starten om 19.00 uur en het eind is om 1.00 uur, dus tijd genoeg om enkel spellen op tafel te leggen. Natuurlijk ben je vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt.

Deze spellenavonden zijn voor spelers vanaf 16 jaar. Kom je voor één avond dan betaal je € 2,00 entree. Je kunt ook lid worden en dan kun je elke avond vrij terecht op de spellenavond.

De hele collectie spellen is ter beschikking om te spelen tijdens de spellenavond.

Iedereen die van bord- en kaartspellen houdt is meer dan welkom. Ook liefhebbers van een langer bordspel komen aan hun trekken en vinden zeker medespelers. We hopen je snel een keer te mogen verwelkomen op onze spellenavond.

Wil je graag een mailtje ontvangen een week voor de spellenavond, schrijf je dan hieronder in.

Inschrijfformulier

* indicates required
Interesse in:

Roll The Dice zal deze gegevens enkel gebruiken om een volgende speelmoment aan te kondigen. Bevestig door hieronder het vak bij mail aan te vinken.

Je kan ten alle tijden je gegevens wijzigen en verwijderen. Kijk onderaan de mails voor een link om je uit te schrijven. Je kan ook altijd contact opnemen met ons door te mailen naar info@rollthedice.nl.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.