Spellenspektakel Challenge 2020

Welkom bij de Spellenspektakel Challenge

De oplossingen staan online.

Inmiddels is het geen groot nieuws meer dat ook de spellenwereld geraakt is door COVID-19. Alle beurzen dit jaar afgelast, de nieuwe spellen vinden moeilijker hun weg, in Vlaanderen zijn de spellenwinkels (tijdelijk) gesloten, …
Maar we zien ook dat het aantal spelers thuis wel toeneemt en dat mensen er nog steeds hun stukje ontspanning in vinden.

Aangezien ook het Spellenspektakel voor dit jaar de deuren moest sluiten, leek het ons leuk om iedereen uit te dagen tijdens het weekend van 6 tot 8 november. In totaal zullen we jullie 5 keer uitdagen dit weekend, bij elke uitdaging hoort een vragenronde en opdracht. Het zijn individuele opdrachten, maar niemand houdt je tegen om wat digitale hulp in te schakelen. Daarbij geldt wel steeds dat je je aan de lokale COVID-regels moet houden.

Hieronder staat het schema, hierbij staat ook wanneer de volgende ronde online komt. Een ronde bestaat steeds uit een vragenreeks en een opdracht. Uiteindelijk heb je tot zondag 20.00 uur de tijd om alles in te leveren. Op woensdag maken we dan de winnaar bekend.

Hoe insturen?


Bij elke ronde zal een link staan naar een Google Form, door deze in te vullen en te verzenden, krijgen we je antwoorden binnen. Een Google account is wel nodig. Iedereen mag maar 1 formulier invullen.

Valt er wat te winnen?


Meedoen is belangrijker dan winnen, maar het is natuurlijk altijd wel leuk om iets te winnen. Dus voor de top 3 hebben we een leuke prijs voorzien.

Ook bij dit spel zijn er spelregels:

  • Alle vragenrondes en opdrachten rondes worden op bovengenoemde tijden online gezet.
  • De uiterlijke inlevertijd voor alle rondes is zondag 20.00 uur.
  • Het moment van inleveren is de tie-breaker.
  • Beoordeling van de opdrachten en vragen wordt gedaan door het bestuur van Roll The Dice, hiermee is het bestuur dan ook uitgesloten van deelname
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  • De verzamelde gegevens worden niet doorverkocht of gegeven, aan welke partij dan ook en worden uiterlijk 4 weken na afloop van deze wedstrijd verwijderd.
  • De ingeleverde filmpjes, foto’s, … mogen door Roll The Dice gebruikt worden voor gebruik op de website en social media.