Challenge 2

Vanochtend is Bert van 999 Games virtueel te gast. 999 Games heeft voor dit najaar ook weer een hoop mooie nieuwe spellen in petto.

De opdracht:


Ook de spellenwereld is een commercieel gebeuren. Zonder verkoop van spellen, hebben uitgevers geen lang bestaansrecht. Dus zij moeten hun spellen kennen om te zorgen dat de winkels ze ook daadwerkelijk in hun assortiment willen nemen.
Nu iedereen weer in een soort van lockdown zit kan je dus niet met je spel naar de winkels om het te verkopen en moet het dus online gebeuren.

Bert heeft net laten zien hoe je in een paar minuten je favoriete spel kan aanprijzen.
Bij deze de opdracht voor nu: maak een filmpje van maximaal 2 minuten en prijs daar je favoriete spel in, maar … je mag de titel van het spel zelf niet noemen!
Zorg dat wij door dit filmpje dit spel zeker moeten hebben.

De vraag:


We denken een nieuw spel ontwikkeld te hebben. Aangezien we geen 3D printer hebben om het spelmateriaal te maken, hebben we even wat onderdelen geleend. Op onderstaand filmpje zie je de startopstelling. Van welke 25 spellen hebben we onderdelen gebruikt?


Houd je altijd aan de lokale COVID-19 regels. Alle opdrachten kunnen individueel gemaakt worden en is het niet nodig om met meerdere mensen samen te komen.

Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina van de Spellenspektakel Challenges.