Challenge 4

Vandaag hebben Wido van HOT Games te gast. Ze hebben een mooi assortiment aan verschillende spellen en uitgevers die zij verdelen in Nederland. Fijn om te horen dat het bij HOT Games ondanks alles ook goed gaat.

De opdracht:


Voor deze opdracht halen we onze inspiratie bij Rodney Smith, een spellen reviewer die vaak begint met een “Box Flip”. Oftewel hij pakt een spel uit zijn kast, gooit deze omhoog en vangt deze weer op, op zo’n manier dat de voorkant van de spellendoos goed staat voor de kijkers.

Hij heeft ook een bloopervideo gemaakt, ideaal voor inspiratie.

De opdracht voor deze keer is al te raden …
Maak een filmpje met een Box Flip van een van je spellen.

De vraag:


De ene luistert vaak naar muziek tijdens het spelen, de andere houdt dan weer meer van ijzige stilte en krakende hersenen.
Zelf vind ik het niet erg om een muziekje op de achtergrond te hebben aan staan en, al dan niet bewust, hoor ik regelmatig speltitels voorbij komen.
Zo hebben we even wat nummers in de mix gegooid en we zijn op zoek naar de spellen. Deze komt voor in de titel van het nummer. Om iedereen een beetje op weg te helpen, laten we in dit filmpje ook wat speelstukken zien van de spellen die we zoeken. Alleen is het mixen van dit alles niet goed gecoördineerd, dus je ziet niet altijd wat je hoort en je hoort niet altijd wat je ziet.

We zoeken, titel van het spel, de bedenker van het spel en de uitvoerend artiest van het nummer.
Opgeven in volgorde van de muziekfragmenten.


Houd je altijd aan de lokale COVID-19 regels. Alle opdrachten kunnen individueel gemaakt worden en is het niet nodig om met meerdere mensen samen te komen.

Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina van de Spellenspektakel Challenges.