Roll The Dice Uitzendbureau

handshake-640x427

Vind je het leuk om spellen uit te leggen? Dan hebben wij een rol voor jou als spellen-demoër! Roll The Dice biedt deze mogelijkheid ook voor mensen die geen lid zijn van onze vereniging. Lees hieronder hoe het werkt en hoe je je kan opgeven.

Wat is er aan de hand?

In aanloop naar de grotere spellenbeurzen krijgt Roll The Dice (RTD) steeds vaker van verschillende standhouders het verzoek om demoërs te leveren. Dit doen we met veel plezier maar er zit een limiet aan het aantal leden van onze vereniging. We krijgen al een aantal jaar meer aanvragen dan dat we demoërs beschikbaar hebben. Daarom hebben we het Roll The Dice “Uitzendbureau” in het leven geroepen. Hiermee maken we het mogelijk om mensen die geen lid zijn van RTD, onder de vlag van RTD, in te zetten als demoërs op spellenbeurzen zoals het Spellenspektakel.

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt om op spellen uit te leggen aan bezoekers dan mail je naar inschrijven@RollTheDice.nl. Vermeld hierbij je naam, je telefoonnummer en hoeveel ervaring je al hebt. Als je mailt voor een specifieke beurs geef dan ook aan welke dag(en) je wil helpen. Houd er rekening mee dat we aanmeldingen accepteren tot ongeveer 1 maand voor een beurs.
Je wordt vervolgens uitgenodigd voor één van onze oefendagen. Hieraan voorafgaand delen wij je in bij een stand en we vragen je om in ieder geval één spel voor te bereiden. Vanuit Roll The Dice krijg je een contactpersoon waar je al je vragen aan kan stellen en die de communicatie naar de standhouder verzorgt. De vergoeding die een standhouder biedt wordt één op één naar jou doorgezet.

Waar zoeken we mensen?

We zoeken op dit moment demoërs voor Zuiderspel, 18 & 19 maart 2023. Vanaf juni 2023 gaan we op zoek naar demoërs voor het Spellenspektakel 2023.

Wat verwachten we?

 • Je moet minimaal één keer aanwezig zijn op onze oefendag in Veldhoven
  • Hier krijg je uitleg hoe je spellen uitlegt.
  • Je legt minimaal één spel uit dat je thuis hebt voorbereid (en wij uitgekozen hebben).
  • Je leert de andere spellen die bij de standhouder gedemoëd worden.
 • Je bent minimaal 1 volledige dag inzetbaar om op een beurs te demoën
 • Je bent communicatief, enthousiast en representatief

Wat bieden we?

 • De standaard spelvergoeding van de standhouder (meestal 1 spel uit diens collectie of iets van vergelijkbare waarde)
 • Lunch en drank (-vergoeding). RTD regelt dat dit verzorgt is, meestal via de standhouder. Of je krijgt een geldvergoeding om dit zelf te regelen
 • Als de beurs 2 dagen is; Gratis toegang op de dag dat je niet demoët
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten
 • De mogelijkheid om bij verschillende standhouders te demoën als je meerdere evenementen helpt
 • De mogelijkheid om een vaste demoër te worden van een standhouder (als je dat wil)
 • RTD verzorgt alle communicatie naar de standhouder en de afhandeling van vergoedingen

Wat heeft Roll The Dice hier aan?

RTD heeft afspraken met standhouders dat wij per demoër een (spel-)vergoeding krijgen. Door meer mensen in te zetten ontvangen wij dus ook meer vergoedingen. Deze vergoedingen staan los van hetgene dat een demoër krijgt. Het is niet zo dat een demoër een deel van zijn vergoeding ‘afstaat’ aan RTD. Daarnaast willen wij natuurlijk zo veel mogelijk standhouders helpen zodat elke beurs een succes wordt en nog meer mensen het plezier van bordspellen spelen ontdekken.

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt dan kan je die mailen naar Events@RollTheDice.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.