Word lid

Lid worden? Dat kan. Iedereen die 12 jaar of ouder is, kan lid worden van Roll The Dice. Een lidmaatschap heeft vele voordelen. Hieronder staan de meeste voordelen beschreven.

Jeugdlidmaatschap (t/m 15 jaar)

  • Gratis entree bij jeugdavonden (normaal €1,50) en spelzondagen (normaal €2,-)
  • Gratis spellenuitleen van Roll The Dice spellen
  • Kosten voor een heel jaar (van 1 januari tot 31 december): € 10,-

Volwassenen lidmaatschap (v.a. 16 jaar)

  • Gratis entree bij spellenavonden en spelzondagen (normaal € 2,-)
  • Gratis spellenuitleen van Roll The Dice spellen
  • Kosten voor een heel jaar (van 1 januari tot 31 december): € 15,-

Contributie

De contributie is €15 per jaar, voor jeugdleden (12 t/m 15 jaar) € 10 per jaar. Je krijgt binnen enkele dagen een bevestiging van je aanmelding met daarin het exacte bedrag en IBAN voor het overmaken van de contributie. Na ontvangst van de contributie is de lidmaatschap pas definitief en kun je van de voordelen als lid van Roll The Dice genieten.

Meld je aan als lid door het onderstaande formulier in te vullen. Tijdens de speelmomenten van Roll The Dice kan je dit formulier ook online invullen.

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap op Roll The Dice wilt opzeggen kan dit schriftelijk, bij voorkeur via mail op info@rollthedice.nl. Dit ten laatste voor 1 december van het lopende jaar, je lidmaatschap stopt dan per 31 december van dat jaar. Vermeld duidelijk je lidnummer in de mail.

Privacy

Roll The Dice gaat zorgvuldig om met je gegevens. Wij zullen nooit gegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij hier voorafgaand schriftelijk toestemming is verkregen van de leden.
Wij werken zelf niet met een nieuwsbrief op regelmatige basis. Af en toe sturen we mails naar onze leden met bijvoorbeeld de vraag om hulp tijdens een evenement, spelverkoop, jaarlijkse barbecue, … Indien je deze mails niet wenst te ontvangen, kan je dit in onderstaand formulier aangeven.
Mails in verband met contributie en de algemene ledenvergadering zullen sowieso naar alle leden leden verstuurd worden.
Je gegevens opvragen, wijzigen of laten verwijderen kan door een mailtje te sturen naar info@rollthedice.nl.

Formulier  1.  Voor vragen over het lidmaatschap kan je ook altijd een mailtje sturen naar info@rollthedice.nl.