Dirty Rat Games in de finale van Zibb Business Challenge

Dirty Rat Games is een nieuw bedrijf uit Geldrop dat bordspellen ontwerpt en produceert. Het bedrijf doet mee aan de Zibb Business Challenge en is doorgedrongen tot de finale.

Ralf van Kempen schrijft:

Om deze onderneming een boost te geven doe ik mee aan de Zibb business challenge. Een ondernemerswedstrijd waarbij ik door heb weten te dringen tot in de finale. De hoofdprijs is niet alleen een auto voor een jaar maar ook een radiocampagne, 100 adviesuren en heel veel exposure in bladen en tijdschriften van Reed elsevier). Mijn concurrenten zijn een webwinkel bedrijf, een online reserveringsbedrijf en een kaaswinkel. Het winnen van deze challenge zal een enorme zet zijn in de goede richting, een richting waaruit vervolgens veel leuke en betaalbare nieuwe bordspellen zullen komen.

De winnaar wordt voor 50% bepaald door een vak jury en voor de andere 50% door stemmen op de website. Als je deze bordspellen producent wilt helpen om te winnen doneer dan je email adres door het te sturen naar ralf@dirtyratgames.nl. Hij zal deze email adressen gebruiken om de stemmen uit te brengen. Hij zegt dat je niet bang hoeft te zijn voor spam, je zult alleen maar een bevestigings email ontvangen dat je gestemd hebt. Als je meerdere email adressen hebt, dan kan je die ook opgeven.

Het is een vreemde mannier van stemmen, maar het schijnt op deze mannier te mogen, en de andere kandidaten doen hetzelfde. Als je niet je email adres wilt doneren, dan kan je ook op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 november aanstaande via de Zibb website stemmen.