Wat zijn de top drie rassen van Small World?

smallworld-logo“Wat zijn de top drie rassen van Small World?” is de vraag die Days of Wonder aan het publiek stelt. Vanaf 12 januari is er elke dag een afbeelding van een fantasie ras verschenen op de website van Days of Wonder. Het was al snel duidelijk dat het hier ging om een nieuw spel. Op 19 januari is bekend gemaakt dat het spel Small World gaat heten, en dat er een prijsvraag aan verbonden is.

De prijsvraag is dat je moet raden wat de drie populairste rassen zullen zijn. Hiervoor wordt een speciale webpagina op de spellensite Boardgamegeek.com geopend, waar je kunt stemmen. Je moet dus stemmen op wat je denkt dat de andere mensen zullen stemmen. De eerste tien mensen die de top drie van de populairste rassen correct geraden hebben, winnen een exemplaar van Small World. Alle andere die de nummer één goed geraden hebben, krijgen een Small World sticker. Je kunt tussentijds zien wat de andere mensen gestemd hebben. Je kunt dus wachten met stemmen, om zo meer zekerheid te hebben dat je de correcte keuze maakt, maar dan heb je minder kans dat je bij de eerste 10 zit. De prijsvraag start op woensdag 28 januari en eindigt op woensdag 18 februari.

Er is nog weinig bekend over wat voor een soort spel Small World is. Maar het is in ieder geval geen kaartspel, en het heeft een fantasy thema. Zouden er miniaturen bij zitten?

Voor alle details lees “The Contest of the Fourteen” op de Days of Wonder website.

Eén gedachte over “Wat zijn de top drie rassen van Small World?”

Reacties zijn gesloten.