Ducosim Spellenveiling 2009

ducosim-logoDe Nederlandse spellenvereniging Ducosim organiseert op zaterdag 28 februari zijn jaarlijkse spellenveiling op de Ducosim Winterbeurs 2009 in de Flint te Amersfoort. Op deze veiling kunnen Ducosim leden hun spellen bij opbod verkopen. Er zijn 200 kavels beschikbaar, waarvan op het moment van schrijven nog 92 beschikbare kavels over zijn.

Als je interesse hebt om voor een interessante prijs een spel te kopen, bekijk dan de lijst van aangeboden kavels. De aanvang prijzen beginnen vanaf €2.

Maar er is nog meer te doen op de beurs (van de Ducosim website):

Op een spellenbeurs kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor zo’n beetje alles wat met spellen te maken heeft. We organiseren toernooien, demonstraties van de nieuwste spellen, participatiespellen waaraan iedereen kan meedoen en andere activiteiten, zoals een jaarlijkse bordspellenveiling tijdens de winterbeurs. Verder kun je terecht bij de verkoopstands, waar een compleet spellenassortiment wordt aangeboden, vaak met speciale beursaanbiedingen.

Voor meer informatie zie: Ducosim Winterbeurs 2009.