Munchkin Demonstratie

all-of-munchkinMunchkin is een serie van kaartspellen en uitbreidingen die vol humor rollenspellen van verschillende genres parodieert. De klassieke Munchkin behandelt de fantasy-rollenspellen, maar ook sience-fiction, martial arts, superhelden, horror en nog vele andere genres worden in de uitbreidingen onder de loep genomen. Versla de monsters en verhoog zo je level. Wie als eerste level 10 bereikt, heeft gewonnen. Naast de kaartspellen zijn er ook het bordspel Munchkin Quest en het Munchkin Rollenspel.

Op 18 april is er van 12:00 tot 17:00 een Munchkin demonstratie in de spellenwinkel Jolie. Jolie ligt aan de noord-zijde van het spoor achter de Bijenkorf in Eindhoven. De demonstratie wordt gegeven door Xa4. Alle Munchkin uitbreidingen komen aan bod, inclusief Munchkin Quest.