Prijsvraag: Keythedral

keythedral-uitbreidingEr wordt een kathedraal gebouwd in Keytown. De bewoners die precies de goede grondstoffen aanleveren worden beloond. Maar de architect heeft het ontwerp gewijzigd, daarom zijn de grondstoffen die nodig zijn veranderd.

Maak een kans op de uitbreiding van Keythedral door de volgende vraag te beantwoorden:

In welk jaar is de ontwerper van het spel Keythedral voor het eerst in contact gekomen met Europese bordspellen (eurogames)?

Stuur het antwoord voor 19 april 2009 naar prijsvraag@spellenclubeindhoven.nl. Uit de beste antwoorden worden twee winnaars getrokken. De voorwaarde voor deelname is dat je de prijs zelf in Eindhoven komt ophalen. Dit kan op Spellendag Eindhoven of op een woensdagavond in de speelruimte van Gameforce.

De uitbreiding is alleen maar speelbaar samen met het basisspel Keythedral.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Gameforce.