Militia Brabantia organiseert Glory or Dishonour ’09

militia-brabantia-logoDe wargames club Militia Brabantia organiseert op zaterdag 6 juni 2009 een vriendschappelijk Open Warhammer Anchient Battle Toernooi genaamd “Glory or Dishonour ’09” in de speelruimte van Gameforce. Het evenement begint om 10:00 en eindigt om 17:00. In deze tijd zullen er parallel voor twee periodes, drie scenario’s gespeeld worden. Je kunt dus maar met één van de twee periodes meedoen. De eerste periode loopt van 490 v.Chr. tot 476 n.Chr. en de tweede periode loopt van 476 n.Chr. tot 1066 n.Chr. De deelnamekosten zijn €12,50, dit is inclusief de lunch en prijzen.

In de volgende categorieën zal een prijs uitgereikt worden:

  • Meeste overwinningspunten.
  • Het mooist geschilderde leger.
  • Het meest historisch correcte leger.
  • De sympathiekste speler.

De sluitingsdatum voor de inschrijving is 13 mei 2009, dus wacht niet te lang.

Voor alle details bekijk de uitnodiging voor het Glory or Dishonour ’09 toernooi en de beschrijving van de scenario’s. Of kijk op de website van Militia Brabantia: Glory or Dishonour ’09.

Update 24-3-2009: Link naar de GOD ’09 pagina toegevoegd.