Speelruimte van Gameforce is uitgebreid

Nieuwe Ruimte Gameforce
Nieuwe ruimte Gameforce

Gameforce is een spellenwinkel in Eindhoven met daarbij een speelruimte waar je gratis kunt spelen. Dit is de speelruimte waar Spellenclub Eindhoven zijn maandelijkse Spellendag Eindhoven houdt en waar de Speel-o-Theek zich bevindt. Gameforce is gespecialiseerd in miniatuurspellen en verzamelkaartspellen zoals Magic, maar heeft ook een kleine voorraad bordspellen.

In de loop van de tijd is het aantal gebruikers van de speelruimte bij Gameforce langzaam gegroeid. Hierdoor was het de laatste tijd op woensdagavond en op vrijdag helemaal vol. Maar sinds zondag 5 april is er een groot stuk aan de speelruimte toegevoegd. Het gaat hier om de ruimte van de tweedehandswinkel die zich achter Gameforce bevond. Deze ruimte is nu bij de bestaande ruimte gevoegd. Hierdoor is het aantal van ±80 zitplaatsen vermeerderd naar ±140 zitplaatsen.

Door deze uitbreiding is er nu meer speelruimte voor de verschillende bezoekers gekomen en kun je dus een spel spelen zonder op elkaars lip te zitten.

De foto toont de nieuwe ruimte gezien vanuit de bestaande winkel. Gameforce is nog bezig de ruimte af te werken.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten die in de speelruimte van Gameforce gehouden worden op de Gameforce activiteiten kalender.