Zuiderspel 2009 een groot succes

zuiderspel-drukDe eerste editie van Zuiderspel, die op 13 april plaats vond, heeft het aantal van 700 bezoekers gehaald. Vele families en spelliefhebbers zijn die dag naar het TAC in Eindhoven gekomen om de verschillende spellen uit te proberen. Hiermee heeft de organisator, de bordspelvereniging Roll the Dice, zijn doelstellingen ruimschoots gehaald.

Hieronder is een video te zien met enkele indrukken van de beurs.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TdS3SZOirRY[/youtube]

Spellenclub Eindhoven had ook een stand op de beurs. Roll the Dice had een stempelkaart geïntroduceerd en bezoekers konden met die kaart bij de verschillende verenigingen een stempel krijgen door daar een activiteit te doen. Spellenclub Eindhoven had als activiteit het oplossen van één van de twee Zuiderspelpuzzels. Door deze stempelkaart zijn er een heleboel bezoekers langs geweest en is de beurs ook voor ons een groot succes. We hebben 110 folders uitgedeeld aan de ongeveer 350 bezoekers van onze kraam. Door het aantal bezoekers bleek het helaas niet goed haalbaar om ze de antwoorden op de website te laten intypen.

zuiderspel-spellenclub-eindhoven1
De Spellenclub Eindhoven kraam is druk bezocht
zuiderspel-spellenclub-eindhoven2
De Spellenclub Eindhoven kraam
Gezien het succes van Zuiderspel 2009, is de kans groot dat er volgend jaar een Zuiderspel 2010 gaat komen.

EDtv heeft een videoverslag gemaakt van Zuiderspel.

Eén gedachte over “Zuiderspel 2009 een groot succes”

  1. Ik ben blij te lezen dat jullie het ook een geslaagde dag vonden. Mede dankzij eht enthousiasme en het vertrouwen vooraf van de standhouders is Zuiderspel 2009 zeer geslaagd verlopen. Leuk ook dat jullie zo snel een verslag op jullie site hebben geplaatst. Ik heb op de Zuiderspel site een link naar deze site gemaakt.

    Bedankt voor jullie deelname aan Zuiderspel en dit verslag. Hopelijk tot volgend jaar!

    groeten,

    Joris Boot
    organisatie Zuiderspel

Reacties zijn gesloten.