Dominion ‘De Gezant’ voor leden Ducosim

ducosim-logoLeden van de Nederlandse spellenvereniging Ducosim krijgen rond 20 juni gratis de Dominion ‘De Gezant‘ uitbreiding in de bus. Ben je geen lid? Als je voor 1 juni lid wordt, krijg je ‘De Gezant’ samen met het blad Spel! thuisgestuurd.

De ‘De Gezant’ uitbreiding bevat een volledige set koninkrijkkaarten. Als je de kaart speelt, moet je de bovenste 5 kaarten van je trekstapel tonen. De speler links van jou kiest één kaart die je moet afleggen. De overige kaarten moet je op hand nemen.

Deze uitbreiding is ook te koop in de betere spellenspeciaalzaken.

Hieronder volgt het volledige persbericht van Ducosim:

Dominion is in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde spellen, getuige zijn zesde plaats op de ranglijst van BoardGameGeek. Het spel wordt in Nederland uitgegeven door 999 Games.

Binnenkort verschijnt van dit spel een boosterpack met de kaart ‘De Gezant’. Uitgever 999 Games heeft 1000 packs laten drukken, en vervolgens de overgrote meerderheid hiervan aangeboden aan de Nederlandse spellenvereniging Ducosim. Alle leden van Ducosim zullen rond 20 juni deze booster, samen met verenigingsblad Spel!, in hun brievenbus vinden.

Wil je ook zo’n boosterpack? Word dan nu lid van Ducosim. Voor maar 25 euro ben je lid t/m 30 juni 2010!

Je krijgt dan o.a.:

  • 4x per jaar het blad Spel!
  • gratis toegang tot de Ducosim spellenbeurzen in De Flint te Amersfoort (4x per jaar)
  • korting bij bevriende winkels
  • als extra: het blad Spel! van juni 2009 met daarbij het boosterpack van Dominion

Deze aanbieding geldt alleen voor diegenen die vóór 1 juni lid worden. Je wordt lid door 25 euro over te maken op banknummer 3611300 van Ducosim te Amsterdam, onder vermelding van ‘nieuw lid’, en tegelijkertijd een e-mail te sturen aan secretaris@ducosim.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Verdere informatie over Ducosim en Spel! kun je vinden op www.ducosim.nl.

Let op: als je vóór 15 mei lid wordt heb je ook gratis toegang tot de eerstvolgende Ducosim spellenbeurs op 16 mei.

Update 19-4-2009: Het persbericht is nu ook te lezen op de Ducosim website: Unieke Dominion Kaart bij Spel! 12.4