Doe mee met Spellenslag

Spellenclub Eindhoven en Gameforce organiseren: Spellenslag. Schrijf je in op spellenslag {at} spellenclubeindhoven(.)nl, waarbij je een lijst van spellen opgeeft die je graag wilt spelen. Wanneer de definitieve lijst van tien spellen bekend wordt gemaakt, kunnen alle deelnemers die spellen met elkaar gaan spelen. […]

spellenslag-logo

Spellenclub Eindhoven en Gameforce organiseren: Spellenslag. Schrijf je in op spellenslag@spellenclubeindhoven.nl, waarbij je een lijst van spellen opgeeft die je graag wilt spelen. Wanneer de definitieve lijst van tien spellen bekend wordt gemaakt, kunnen alle deelnemers die spellen met elkaar gaan spelen. Elk spel moet door vier spelers gespeeld worden. De winnaar krijgt vier punten, de tweede plaats krijgt drie punten, etc. Voor gedeelde plaatsen worden de punten evenredig verdeeld over de spelers. Deelnemers krijgen alleen maar punten voor de eerste keer dat ze een spel spelen. Vul de resultaten in op het Spellenslag Wedstrijdformulier en lever die in bij de balie in de winkel van Gameforce. Elke week worden de tussenstanden getoond op de website van Spellenclub Eindhoven.

Na tien weken wordt de einduitslag bekend gemaakt. Gameforce stelt een prijs beschikbaar voor de Spellenslag kampioen, dat is degene met de meeste punten.

Deelname is gratis. De uiterste inschrijfdatum is woensdag 27 mei. De tien spellen kunnen gespeeld worden van 6 mei tot en met 15 juli.

Ga voor alle details naar de Spellenslag webpagina.

Update: Uiterste inschrijfdatum aangepast.