Onderzoek naar de toekomst van gezelschapsspellen

the-game-master-logoBij The Game Master wordt onderzoek gedaan naar de trends van gezelschapspellen in relatie tot computerspellen. Dit wordt gedaan door een stagiaire die in het kader van zijn afstuderen hiervoor een enquête opgesteld heeft. In de enquête worden vragen gesteld over jouw mening betreffende gezelschapsspellen en computerspellen. Wat vind je wel of juist niet leuk, waarom speel je, wat is je favoriete spel, etc.

Het invullen van de enquête zal ongeveer twintig minuten duren. Onder de deelnemers wordt een bordspellenpaket verloot. Als je een bordspelhater bent, dan maak je kans op een anti-bordspellenpakket. Ga naar de volgende URL om de enquête in te vullen:

http://www.thesistools.com/?qid=81922&ln=ned

Als er een probleem is met de enquête, stuur dan een e-mail naar: hhaagsman@thegamemaster.nl