Spellenkast uitgemest

spellenkast-23-5-2009De Speel-o-Theek begon overvol te raken. Daarom is deze flink uitgedund. We hebben dubbele spellen en spellen die zelden of nooit gespeeld werden uit de kast gehaald en ergens anders opgeslagen. Je kunt de lijst met de opgeslagen spellen vinden op de opgeslagen spellen pagina.

Vind je dat er een spel bij de opgeslagen spellen ligt dat eigenlijk in de Speel-o-Theek thuis hoort? Geef dan een reactie bij dit bericht of stuur een e-mail naar joran@spellenclubeindhoven.nl en we zetten het spel weer terug in de kast. Je kunt ook suggesties geven voor spellen waarvan je vind dat die niet in de spellenkast thuishoren.

Naast dat er spellen verwijderd zijn, hebben we nu ook een vaste plank waarop de nieuwe spellen komen te liggen. En tijdens de duur van Spellenslag hebben we ook een speciale plank met alle Spellenslagspellen.

Het ziet er nu weer netjes uit. Ik hoop dat dat ook zo blijft.