Spellenclub Eindhoven Forum geopend

bbpress-logoEen van de meest gevraagde toevoegingen voor de website van Spellenclub Eindhoven is een discussieforum. De oplettende bezoekers hebben al gezien dat er aan de linkerkant van deze webpagina een overzicht van de laatste forumberichten verschenen was.

Vanaf vandaag is het forum officieel geopend en is een link naar het forum toegevoegd aan het menu. Om berichten in het forum te kunnen plaatsen moet je geregistreerd zijn. Dit is de reden dat het registratieformulier geactiveerd is. Met je gebruikersnaam kan je zowel op het blog als op het forum reacties plaatsen. Ongeregistreerde gebruikers kunnen het forum gewoon lezen en nog steeds reacties plaatsen bij de berichten op het blog.

Het forum is nog een beetje kaal. Er zijn nog weinig subforums, maar die zullen wanneer het nodig is later toegevoegd kunnen worden. Eén van de subforums is ‘spelers gezocht‘. Deze kan gebruikt worden om spelers te zoeken om een spel mee te spelen.

Links: